107

12 mei 2010

107 dat is de hoeveelheid surveys die ik uiteindelijk heb. Mijn doel was honderd maar omdat er extra veel mensen op de boot waren de laatste dag is het 107 geworden. Dat is maar goed ook want sommige surveys kan ik niet gebruiken omdat niet alle informatie is ingevuld. Ik hoop dat ik minstens 90 bruikbare surveys heb voor mijn data analyse. En daar moet ik nu mee beginnen en statistiek is niet mijn sterkste punt maar ik denk dat de uiteindelijk resultaten erg interessant gaan worden.

De laatste dag was ook het beste duiken ik heb maar 1 gemaakt en wat gesnorkeld maar met het snorkelen heb ik een octopus gezien die zichzelf heel goed liet filmen en daarna met het duiken een hele mooie schorpioenvis (eentje die eruit ziet als een steen) en een grote inktvis. Het was echt een mooie finish voor mijn veldwerk. Daarnaast mag ik nog steeds mee duiken als ik dat wil voor niks! Echt super aardig van die kerel. Voor mensen die zelf nog een duikvakantie plannen dan kun je mijn website http://diveselector.com gebruiken.

'S avonds heb ik om te vieren dat ik eindelijk klaar ben met het veldwerk de duik instructeurs van octopus divers met bier getracteerd en daarna ben ik uitgeweest met Linh. Er was niet veel te doen behalve bier drinken dus dat heb ik maar gedaan.

In ieder geval kan ik nu gaan plannen wat ik hier nog ga doen of dat ik terug naar Nederland moet gaan.

Ik heb nog meer fotos van het duiken toegevoegd en een video van de octopus.

Groetjes Bastiaan

1. Maarten:
    16 mei 2010
    Jaaaa! Goed dat je je surveys gehaald hebt! Mooie foto's van de vissen trouwens!
    Ik ben net vers terug uit Fontainebleau, het was weer leuk! Heerlijk geklommen, niet zulk mooi weer als vorig jaar, maar gelukkig is het de hele tijd droog gebleven.
    Ik ben benieuwd hoe je planning voor de komende tijd er uit gaat zien, laat maar weer snel wat horen!
    Groetjes, Kim
  2. Arnica:
    18 mei 2010
    Hi Bas, Gefeliciteerd, goeiuh eindelijk die mijlpaal behaald en nu dan de volgende etappe. Je zegt interessante resultaten te verwachten... wat verwacht je dan zoal?! Nice pictures trouwens, is hele andere wereld daar beneden zeg!
    Succes met de uitwerking en ben ook benieuwd naar je vervolg plannen...!
    Groetjes!